Over ons

Dames

Een nieuw seizoen voor de deur. Mooie materialen en nieuwe kleuren gaan de sfeer bepalen. Pumps, sneakers , lange maar vooral ook veel korte laarzen.

Voor elk wat wils. Ook voor de voet , die extra comfort nodig heeft hebben wij mooie laarsjes en molieres met uitneembaar voetbed. Klik door naar de damespagina voor een voorproefje van de nieuwe collectie. Om je outfit compleet te maken hebben we een mooie lijn accessoires met leren tassen, zowel in natuurtinten als in kleur.

Heren

Gekleurde sneakers, veel sportieve modellen met stoere uitstraling en daarnaast mooie geklede schoenen in een moderne look.

Of je nu op zoek bent naar een schoen voor onder een casual spijkerbroek of naar een paar moderne stappers voor onder een pak; je vindt een passend paar bij Den Elzen Schoenmode. Klik door naar de herenpagina voor een voorproefje van de nieuwe collectie.

Kinderen

Wij weten hoe belangrijk het voor kinderen is om op de juiste schoenen te lopen. Het is een misverstand om te denken dat alleen de lengtemaat van een schoen er toe doet.

Een te smalle of juist te brede schoen is niet goed voor de ontwikkeling van de voet. Daarom meten wij juist ook de breedtemaat op. Wij hebben een groot aanbod kinderschoenen in verschillende breedtematen; van heel smal tot en met extra breed. En dat een goed passende schoen ook hip kan zijn, kun je zien als je doorklikt naar de kinderpagina. Ook dit is slechts een kleine selectie van onze nieuwe collectie.

Wij verkopen niet online. De reden hiervan is dat wij van verschillende merken meerdere breedtematen verkopen. Daardoor kun je niet zomaar iets bestellen. Met het passen in de winkel kunnen wij de juiste breedte en lengte adviseren.